Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρμένων σε συνεργασία με τον Δήμο Αποκορώνου διοργάνωσαν την εκδήλωση της γιορτής του Κλήδωνα, η οποία έκλεισε φέτος 20 χρόνια διοργάνωσης. Η συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση ήταν για μιά ακόμα φορά πολύ μεγάλη.

Με την ευκαρία της εκδήλωσης, πού φέτος εγινε στος Αρμένους στο γήπεδο του μπάσκετ, οι διοργανωτές τίμησαν στο πρόσωπο του κ. Μπαράκου, Πλοίαρχος (Μ) Π.Ν.  διευθυντή της Δ.Τ.Ν.Κ., τον Νάυσταθμο Κρήτης για την προσφορά του στεγάστρου στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρμένων. Τις τιμιτικές πλακέτες έδωσαν  η αντιδήμαρχος κ. Ρένα Τερεζάκη και ο εφημέριος του χωριού μας παπάς Αντώνης. Τον Ναύσταθμο Κρήτης εκπροσώπησαν οι: Πλοίαρχος (Μ) Ν. Μπαράκος Π.Ν., Πλοίαρχος (Μ) Π. Κουτσούδης Π.Ν., Αντίπλοίαρχος (Μ) Ν. Τρουλάκης Π.Ν., Πλωτάρχης (Ε) Ι. Γραμμένος Π.Ν., Αρχικελευστής (Τ/ΣΙΔ) Μ. Χαραλαμπίδης.

Με την παρουσία της μας τίμησε και η αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρισης του Δήμου Αποκορώνου υπευθυνη για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις  κ. Μπενάκη Αργυρώ.

  • Dance
  • Dance2
  • Fire
  • Fire2
  • Open
  • Opening
  • Vraveusi
  • Vraveusi2
  • Vraveusi3

Στην εκδήλωση την οποία παρουσίασε η κ. Γλέντουση - Παπασηφάκη Ειρήνη, χόρεψε ο παραδοσιακός σύλλογος Ν. Χανίων "τα Σφακιά" του κ. Σήφη Παπασηφάκη. Τα κοπέλια και οι κοπελιές που συμμετείχαν στο χορευτικό συγκρότημα άνοιξαν τον Κληδωνα, με πρώτη την Μαρία Ορφανάκη να πηγαίνει με την στάμνα στα τραπέζαι για να βάλουν τα ριζικάρια. Το χορευτικό συγκρότημα αποτελείτο απο τους  Καυκαλάκη Ελένη, Προεστάκης Κώστας, Λιονάκης Πάρης, Γαυγιωτάκη Ευαγγελία, Φασαράκη Ηρώ, Ματζοράκη Πόπη, Ορφανακη Μαρία.

Το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί δισκεδάζοντας με το συγκρότημα του Γιώργου Μαγγελάκη.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Αποκορώνου και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Χαράλαμπο Κουκιανάκη και τις αντιδήμαρχους Ρένα Τερεζάκη, Αργυρώ Μπενάκη γι την συμπαράσταση τους αλλά και για την εξαγγελία της κατασκευής του γηπέδου του χωριού μας.

Τον Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρμένων ευχαριστεί του χορηγούς της εκδήλωσης, που χωρίς την βοήθεια τους η πραγματοποίηση της εκδηλωσης θα ήταν ιδιαιτερα δύσκολη αλλά και όλους τους συμμετέχοντες και τους εθελοντές και τους ευχόμαστε και του χρόνου.

 

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το κέιμενο που έγραψε για την εκδήλωση η Ειρήνη Χατζήαντωνη


Back to top